website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Ben jij al klaar voor het festival seizoen?

Ben jij al klaar voor het festival seizoen?

De zomer staat weer voor de deur. Kijken jullie daar net zo naar uit als wij? Na een lange en toch ook wel koude winter kunnen we straks weer heerlijk los gaan op onze favoriete festivals. Je hebt je eerste tickets vast al bemachtigt. Maar wat moet je eigenlijk nog doen voordat je echt klaar bent voor de festival zomer? Wij geven je een aantal praktische tips om goed voorbereid voor de dag te komen!

Plan je festivals

Wellicht een voordehand liggende tip, maar zonder planning geen leuke festivals. Waar wil je dit jaar echt heen? En zijn deze kaarten al in de verkoop? Dit soort informatie mag je niet missen. Er zijn tal van sites waar je je favoriete festival met line-up en kaartverkoop kunt vinden. App snel je vrienden en maak je plannen. Want hoewel de zomer misschien nog ver weg lijkt met dit koude weer, het is al bijna zover! 

Scoor je outfit

Om goed voor de dag te komen op je eerste festival wil je er natuurlijk goed bijlopen. Om een leuk festival outfit te scoren zit je gelukkig al op de goede plek. Wij hebben leuke bucket hats, zonnebrillen en andere accessoires in ons assortiment.

1. Bucket hats: Een accessoire dat al jaren niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Ook deze zomer mag een bucket hat niet ontbreken in je kledingkast. Wij hebben ondanks ons assortiment vernieuwd met leuke teddy hats, reflective hats en een duivel bucket hat. Bekijk deze collectie via de "hele collectie" pagina in ons menu. Wie weet zit er een leuke bucket hat voor je bij!

2. Zonnebrillen: Naast de bucket hats hebben wij onze hele zonnebrillen collectie vernieuwd. Zo hebben we flink uitgepakt en staan er ondertussen meer dan 30 verschillende modellen op onze site. Je zou toch zeggen dat hier wel een lekkere festival zonnebril voor je bij zit? 

Muziek

Heb je een festival gepland? Goed! Nu is het zaak om de artiesten die je misschien nog niet zo goed kent alvast dood te streamen. Zo kan je straks op elk nummer heerlijk los gaan. Daarnaast is het heerlijke voorpret nu het nog wat kouder is. 

Al met al valt de voorbereiding voor de festival zomer reuze mee. Je moet er vooral zin in hebben en zorgen dat je planning op orde is. Wij kunnen niet wachten om je in onze festival kleding te zien rondlopen. Deel je ervaring met ons op Instagram onder de #JOINTHERHYTHM. 

Ingo 

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje