website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Jouw eigen unieke bucket hat bedrukken of borduren

Neem contact op

Bij ons heb je de optie om een bucket hat te borduren en te bedrukken. We bedrukken bucket hats al vanaf 5 stuks en borduren vanaf minimaal 25 stuks. Omschrijf je idee hieronder en hoe veel je nodig hebt. Wij zullen snel contact met je opnemen om samen de perfecte bucket hat te maken!

Wie zijn wij?

In onze eigen collecties halen wij inspiratie uit de festival wereld. We vertalen deze festival cultuur in alles wat we doen. Maar we willen jou ook graag helpen om je idee te vertalen in je eigen unieke bucket hat!

Met jaren van ervaring in het ontwerpen van bucket hats weten we de fijne kneepjes ervan, en zijn we er zeker van dat we jou kunnen helpen aan een bucket hat die past bij jouw initiatief!

Waarom bij ons je bucket hat bedrukken of borduren?

Specialisatie
Als mybuckethat.nl hebben wij de volledige focus op het bedrukken van bucket hats. Hierdoor weten wij precies wat erbij komt kijken om een bucket hat te maken die bij jouw wensen past.

Volledige ontzorging
Afhankelijk van je wensen, kunnen wij het gehele proces van het bedrukken of borduren van een bucket hat uit handen nemen. Van de conceptualisering van je design, tot de sampling en de verzending.

(Bijna) alles is mogelijk!
Wanneer je kiest voor het ontwerpen vanaf de stof zijn er heel veel mogelijkheden. Van bijzondere stoffen, tot extra add-ons aan de bucket hat!

FAQs

Wat is het verschil tussen bedrukken en borduren?
Bij bedrukking werken wij met inkt, deze inkt wordt stevig in de bucket hat geperst. Dit is een goedkopere oplossing, maar je hebt minder mogelijkheden omdat je een bestaande bucket hat gebruikt als basis. Het borduren van je naam of logo straalt meer kwaliteit uit, en je hebt ook meer mogelijkheden bij ons voor de rest van de bucket hat omdat we bij dit proces de hat vanaf een stukje stof produceren. Borduren is hierdoor duurder.
Hoe duur zijn de bucket hats?
Dat hangt af van het aantal bucket hats en de wensen. Neem contact met ons op voor een gerichte prijsopgaaf!
Van welk materiaal zijn de bucket hats gemaakt?
In principe worden al onze bucket hats gemaakt van stevig katoen. Wil je toch liever ander materiaal? Wij denken graag met je mee!

Bucket hat bedrukken

Met onze jarenlange expertise op het gebied van custom bucket hats bedrukken helpen we ook jou graag met het maken van de perfecte bucket hat. Als bedrijf hebben we al veel verenigingen, bedrijven en scholen geholpen met het realiseren van bedrukte bucket hats. We bieden zowel bedrukken als borduren aan. Bij het bedrukken zit de custom bucket hat al in elkaar, hierdoor is er minder keuze qua kleuren, maar is de levertijd sneller. We drukken de inkt stevig in de stof, hierdoor gaat de custom bucket hat lang mee en is de opdruk goed bestand tegen slijtage. Je kunt dus lang genieten van onze bedrukte bucket hats. Wij maken dit type hoed al vanaf 20 stuks. Je kunt dus gemakkelijk voor je sportteam, klas of vereniging een leuke bucket hat laten bedrukken. Wij zullen je van a tot z helpen om samen de beste hoed te bedrukken.

Bucket hat borduren

Naast het drukken bieden wij ook geborduurde bucket hats aan. Bij dit type wordt het borduursel eerst op een lap stof geborduurd. Deze lap stof wordt vervolgens tot bucket hat gemaakt. Er is daardoor meer mogelijk qua design! Zo kun je bijvoorbeeld een reversible custom bucket hat laten borduren. Je kunt hierbij twee verschillende logo's of tekstjes op de hat zetten. Daarnaast kun je ook kiezen voor twee verschillende kleuren stof. Zie onze reversible pagina voor een aantal van dit soort designs. Heb je speciale wensen qua stof, borduursel of iets totaal anders, laat het ons weten! Bij ons is (bijna) alles mogelijk. We helpen je graag met het maken van je perfecte custom bucket hat. Een bucket hat borduren is een leuk proces waarbij je een tastbaar aandenken hebt aan bijvoorbeeld een evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en we gaan samen graag aan de slag!

Custom bucket hat bedrukken

Ons verhaal begon in 2021, in dit jaar maakten we onze eerste custom bucket hats, ook wel vissershoedjes genoemd. Mede door de enorme support zijn we nu al 3 jaar bezig met het maken van bucket hats. We bedrukken en borduren hierbij ook custom bucket hats voor bedrijven, verenigingen, sportclubs en meer. Elk project is anders en dat maakt het maken van custom bucket hats na 3 jaar nog altijd even leuk. Wij helpen je graag met het maken van jouw nieuwe custom bucket hat. Door onze brede kennis en ervaring kunnen we je goed helpen met het realiseren van de perfecte custom bucket hat.

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje