website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

De 5 bekendste festivals in Nederland om deze zomer naar uit te kijken!

De 5 bekendste festivals in Nederland om deze zomer naar uit te kijken!

Ah, de zomer komt er weer aan! Een tijd van warm weer, lange dagen en natuurlijk, festivals! Iedereen komt hier samen om te genieten van muziek, eten en natuurlijk elkaar. Om je alvast warm te maken voor deze heerlijke festival zomer zijn hier de top 5 festivals die je deze zomer niet mag missen:

1. Lowlands Festival

Lowlands is misschien wel het bekendste festival van Nederland. Dit festival wordt ieder gevierd in Biddinghuizen. Duizenden mensen komen hier samen om te genieten van de grootste artiesten. Met een geweldige line-up die alles omvat, van pop en rock tot elektronische en alternatieve muziek, is er voor iedereen wel iets te beleven. Maar naast de vele muzieksoorten vind je hier ook veel andere activiteiten om je te vermaken. Lowlands is een echte beleving die je niet snel zult vergeten!

2. Amsterdam Dance Event (ADE)

Voor de techno liefhebbers is er geen betere plek om te zijn dan het Amsterdam Dance Event (ADE). Gedurende vijf dagen verandert Amsterdam in de danshoofdstad van de wereld, met meer dan 1000 evenementen verspreid over de hele stad. Van grote festivals tot kleine bars, ADE wordt steeds bekender over heel de wereld. Met workshops, paneldiscussies en netwerkevenementen is ADE niet alleen een feest, maar ook een plek waar je kunt leren en nieuwe dingen kunt ontdekken. Voor ADE moet je wel nog even wachten tot oktober. 

3. Defqon

Voor de liefhebbers van hardstyle en hardcore is Defqon het perfecte festival. Ook dit festival wordt standaard gevierd in Biddinghuizen. Je kunt dus gerust zeggen dat Biddinghuizen de festival hoofdstad van Nederland is. Met een indrukwekkende line-up van wereldberoemde artiesten en opkomende talenten, biedt dit festival vier dagen lang non-stop muziek van de hoogste kwaliteit. 

4. Zwarte Cross

Voor een portie plezier en spektakel moet je bij Zwarte Cross zijn. Dit festival, dat plaatsvindt in Lichtenvoorde, staat bekend om de mix van muziek, motorsport, theater en circus. Met meer dan 30 podia verspreid over het terrein is er altijd wel iets te beleven, of je nu wilt dansen op de nieuwste hits, genieten van een motorcrossrace of gewoon rondhangen op de gezellige camping. Zwarte Cross staat garant voor een weekend vol avontuur en vertier. De Zwarte Cross is zeker een aanrader! 

5. Pinkpop Festival

Last but not least, is er het legendarische Pinkpop Festival, dat al sinds 1970 een van de meest iconische festivals van Nederland is. Dit festival mag natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. Met een geschiedenis die teruggaat tot de hoogtijdagen van de rock-'n-roll, heeft Pinkpop talloze legendarische optredens gezien van de grootste artiesten ter wereld. Maar ook nu nog blijft het festival relevant, met een diverse line-up die alles omvat, van rock en pop tot hip-hop en elektronische muziek. 

Al met al kijken wij enorm uit naar de festivalzomer. We hopen er samen met jou een heerlijke zomer van te maken. In onze webshop kun je leuke festival kleding vinden om goed voor de dag te komen. We hebben onder andere festival shirts, festival zonnebrillen en bucket hats. Ons rest alleen nog te zeggen, veel plezier komende zomer!

Ingo

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje