website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

De nieuwste festival zonnebrillen trends voor 2024

De nieuwste festival zonnebrillen trends voor 2024

Het is al weer bijna lente, ja echt waar! De tijd waarin vogeltjes je weer fluitend wakker maken en de zon steeds vaker begint te schijnen. Daar moet je toch zin in hebben. Omdat de zon steeds vaker gaat schijnen heb ik besloten een blogje te wijden aan de nieuwste zonnebrillen trends voor 2024. Want ja, wie wil er nou niet mee met de laatste trends. Je moet er tenslotte wel goed bijlopen op je aankomende festivals. 

Back to retro

Deze trends zet zich eigenlijk een beetje door. In 2024 is de voorliefde voor oversized en vintage zonnebrillen zeker nog niet weg. Dit soort zonnebrillen zijn top om mee te nemen naar je festival en zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ik ligt er hieronder 3 uit!

1. De Professor zwart, dit festival brilletje is klein en rond en gaat daardoor echt een aantal jaren terug in de tijd. We hebben deze bril helaas enkel in het zwart te koop. 

2. Milkyway blauw, een hoekig en vlot montuurtje toch? Hou je van techno, dan is deze bril geschikt om mee naar je festival te nemen. De retro blauwe kleuren maken dit een echte bestseller. 

3. Oversized oranje, doet deze zonnebril jou ook zo denken aan de 80s? Nee? Dan ben je te jong. Dit oversized festival brilletje is perfect om mee te nemen naar bijvoorbeeld Koningsdag. Voor al onze oranje zonnebrillen kan je hier terecht. 

Rave brillen

Naast de retro modellen komen bepaalde type rave zonnebrillen ook weer helemaal terug in 2024. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ski brillen. Ook hier hebben we een aantal leuke modellen van toegevoegd aan ons assortiment. We noemen deze collecties de km/u brillen, gewoon omdat ze zo lekker snel zijn. Voor techno festivals zijn dit soort brillen echt aan te raden. 

Vrolijke kleuren

Tenslotte is 2024 het jaar van de vrolijke kleuren zonnebrillen. Niks is te gek qua zonnebrillen dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan felle kleuren zoals groen, paars en geel. Ook in de glazen valt genoeg kleur toe te voegen. Een kleurrijke zonnebril kan je zwarte of grijze outfit net dat beetje extra geven. Wat mij betreft gooi je dus een kleurrijk, retro of vrolijk brilletje in je mandje. Post gerust een foto met je nieuwe bril en tag ons op Instagram, dan maak je ons weer blij. Gebruik de #JOINTHERHYTHM. Groetjes hé Ingo

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje