website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

De leukste oranje kleding voor jouw festival!

De leukste oranje kleding voor jouw festival!

Op Koningsdag draag je natuurlijk oranje kleding en accessoires! Hier een paar outfits ter inspiratie voor Koningsdag:

Streetwear chic met oranje bucket hatVoor een streetwear chic outfit kan je een zwarte jeans combineren met een oranje T-shirt. Met een wit paar sneakers eronder en een zwart denim jack eroverheen heb je je outfit al bijna af! Top je outfit af met een oranje bucket hat en een van onze zonnebrillen

De ravesave fitSta jij op Koningsdag op een rave? Ga dan veilig erheen met ons rave save hesje! Doe hieronder een zwart shirt en een goed paar jeans, en je bent bijna klaar! Als laatste kun je je zonnebril natuurlijk niet vergeten, onze 333 KM/H zonnebril is perfect om deze outfit af te maken! Buiten de outfit is het natuurlijk om je oren ook nog te beschermen, dit kan je doen door onze festival oordopjes te dragen!

Hollandse trotsOranje kleding dragen wij op Koningsdag natuurlijk voor onze Koning Willy! Wij hebben verschillende shirtjes van onze Koning, het Smoking Willy T-shirt, de Oranje Leeuw bucket hat en de Jekko Koningsdag zonnebril maken samen een goede outfit! Een zwarte zonnebril is een goede combinatie samen met de Hollandse trots pet en als je daar het Dutch Culture T-shirt bij aan doet, laat jij jouw Hollandse trots zien! Het map T-shirt is een zwart shirt met ons land erop, deze past goed bij de Hollandse trots bucket hat. Om deze outfit af te maken kun je hier de Koning Willy bril bij dragen.

Queens fit: Vrouwen moeten natuurlijk ook een goede outfit hebben op Koningsdag! Een zwarte rok pas natuurlijk bij alles, maar ons zwarte raket T-shirt is al helemaal een goede. De oversized Koningsdag bril is een grote zonnebril die deze outfit zou afmaken. Als je helemaal in het oranje wil, kan dat natuurlijk ook! Onze oranje bucket hats en brillen zijn goede accessoires voor op koningsdag, omdat deze goed opvallen en erg stijlvol zijn.  

Linksvoor! Ga jij met je vrienden naar een festival en ben jij hen altijd kwijt? Wij hebben een oplossing! Met ons oranje Links voor T-shirt weten jouw vrienden altijd waar jij naartoe gaat op een festival! Met de Pluto Koningsdag oranje bril ben jij klaar voor jouw festival

3 tips voor leuke festivals op Koningsdag

Ben jij van plan om op Koningsdag naar een festival te gaan? Hier hebben wij 3 tips voor festivals op Koningsdag 2024:

Kingsland in Amsterdam, Rotterdam en Groningen

Kingsland is ieder jaar een van de grootste festivals in Nederland op Koningsdag, de grootste artiesten van Nederland draaien, zingen en rappen hierop los. Met iedereen in oranje kleding en met rood-wit-blauw vlaggen, krijg je hier een echt koningsdag gevoel! 

Loveland van Oranje

Loveland van Oranje is een festival waar vooral electronic muziek wordt gedraaid, door artiesten zoals Reinier Zonneveld en Franky Rizardo. Het festival is in Amsterdam, in het Meerpark. Het is dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer!

Kingdance in Zwolle

Houd jij van Hiphop en Dancemuziek? Dan is Kingdance een leuk festival voor jou! Hier treden artiesten op als Boef, Natte Visstick en Freddy Moreira. Voor iedereen dus een artiest om lekker op te gaan!

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje