website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Alles over onze verschillende soorten bucket hats!

Alles over onze verschillende soorten bucket hats!

Op mybuckethat.nl kun je veel verschillende items vinden, maar onze specialiteit is toch echt bucket hats. Wij hebben een breed aanbod bucket hats, van teddy bucket hats tot reversible bucket hats, dus voor iedereen wat! Maar waarom zou je een bucket hat kopen? Een bucket hat is een accessoires dat vaak wordt gebruikt op festivals en andere feesten, maar wordt ook vaak gedragen als accessoires in het dagelijks leven! Het beschermt je namelijk tegen de zon en de regen, dus het is te dragen op veel verschillende momenten.

Teddy bucket hats
Voor de koudere dagen hebben wij de Teddy-collectie, deze zijn lekker warm en kunnen dus in de winter je hoofd warm houden. We hebben teddy bucket hats is veel verschillende kleuren en designs, onze hardloper is de ‘Teddy painter’ met 3 verschillende kleuren! Neem dus een kijkje want dan heb je een warm hoofd in de winter!

Polyester bucket hats
Voor in de zomer hebben we natuurlijk ook een grote collectie, de bucket hats voor in de zomer zijn er in nog meer verschillende stoffen, kleuren en designs. Zo hebben we ook polyester bucket hats, deze zijn van een licht materiaal waardoor je de bucket hat bijna niet voelt als je hem ophebt. Door het lichte materiaal is hij dus erg geschikt voor warm weer.

Reversible bucket hats
Als je niet kan kiezen tussen 2 kleuren, hebben wij ook een oplossing! De reversible bucket hat. Deze bucket hats hebben designs aan de binnen- en buitenkant, en ook nog een verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld de ‘Astronaut op missie’, deze heeft een astronaut die op een raket zit aan de binnen- en buitenkant zitten, met aan beide een andere kleur, zoals zwart-wit en oranje-wit.

Classic bucket hats
Ben je meer van de basic bucket hats? Daarvoor hebben we de classic bucket hats. Deze hebben meestal een effen kleur zonder design, dat maakt dat de bucket hats een rustige look hebben en makkelijker te matchen zijn met heel veel outfits.

Als je opzoek bent naar een bucket hat voor op een festival ben je bij ons natuurlijk op het juiste adres. Wij hebben veel bucket hats met felle kleuren en vrolijke designs, maar ook wat rustigere varianten zonder designs. Bekijk bijvoorbeeld onze ‘Raketje’ buckethat, die reversible is en een raketijsje aan de voorkant heeft! Een bucket hat is dus een leuke en creatieve toevoeging aan jouw kleding kast deze zomer om al jouw outfits af te maken. Naast bucket hats kun je bij ons ook goed terecht voor leuke festival zonnebrillen en andere festival kleding

Ingo

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje