website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Het EK voetbal gaat weer beginnen!

Het EK voetbal gaat weer beginnen!

Het EK 2024 staat om de hoek! En omdat het in Duitsland wordt gehouden, is het voor de Nederlanders de perfecte kans om de Oranje Leeuwen te supporten. Wij kunnen en willen jullie hier graag mee helpen, daarom hebben wij een brede collectie oranje petten, bucket hats en brillen ontworpen!


Het Nederlands elftal
Het EK 2024 word ik Duitsland gehouden! Dit geeft veel Nederlanders de mogelijkheid om dichtbij huis een wedstrijd te gaan bezoeken waarin veel sterspelers hun van hun beste kant willen laten zien. Wedstrijden die gespeeld worden in steden als Dortmund, Gelsenkirchen, Düsseldorf en Keulen zullen waarschijnlijk ook veel bezocht worden door Nederlanders! Helaas worden de groepswedstrijden van het Nederlands elftal niet heel erg in de buurt van Nederland gespeeld, namelijk in Hamburg tegen Polen, in Leipzig tegen Frankrijk en in Berlijn tegen Oostenrijk. Maar na de groepsfase is er een grote kans dat Nederland dichter bij de grens tussen Duitsland en Nederland moet spelen.


EK 2024 accessoires
Bij wedstrijden van het Nederlands elftal hoort natuurlijk oranje kleding, daar kunnen wij jou mee helpen! Onze accessoires zoals de brillen, petten en bucket hats zijn leuke items om te dragen als jij wedstrijden gaat kijken van Oranje. Kijk bijvoorbeeld naar onze Hollandse vlag pet, deze is niet alleen tof om te dragen bij wedstrijden, maar ook als aandenken van dit EK! Met het warme weer is het fijn om de wedstrijden buiten te kijken, daarom hebben wij een groot aanbod oranje zonnebrillen zodat jij tijdens het kijken van de wedstrijden geen last van de zon hebt en er ook nog eens top uitziet! Onze oranje bucket hats zijn ook hele unieke items die je goed kan dragen dit EK om er goed uit te zien tussen de supporters. Een aantal populaire accessoires zijn: 

Deze items verkopen in onze webshop op dit moment het meest. 

Waarom zou je een oranje item moeten dragen?
Een wedstrijd van het Nederlands elftal is iets wat heel Nederland samenbrengt, hierdoor krijg je altijd een gemoedelijke sfeer. Het is dus leuk om met z’n allen oranje kleding te dragen zodat je nog meer een groepsgevoel krijgt. De sfeer in de stadions, fanzones, op pleintjes en bij mensen thuis is altijd leuk als wij Oranje zien spelen. En je wil natuurlijk niet als enige geen oranje aan hebben als je met een groep gaat kijken! Precies daarom hebben wij veel items die goed matchen met elkaar zodat je met jouw vriendengroep er goed uit kan zien en laat zien dat jij het Nederlands elftal support.

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje